Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, kucakfiiliniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar silme size özeldir. Fakat yine de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda hasetn her saatinde kucakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize için, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Etme Yurt özümlemeı Karayip purolarda kucakmeden önce nemliliğini muayene buyurmak gerekir. Bu Toscanello kucakin geçerli değil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı rutubet oranlarında kucakmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da sınama canipılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken yaşamsal bir şart şurt var. Puro sadece amma sadece kokusuz odle yakılır! Puro her dönem ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler üzere işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro dikkat ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yaklaşan. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken sıcaklık puroya kazık değinme etmemelidir. Ateşin maviliği purodan beş on ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yöreı alya döndüğünde kızartma fiillemini temelardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 perese eğimle, aleve tam değinme etmeyecek şekilde tutun. Bu fiillemi yaparken tüm tabanğın denktaş yanması gerektiği kucakin puroyu aynı zamanda nizamlı bir şekilde 360 perese döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına saf alevli çakmalara için beş on henüz uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu merkez çakmaklar çok muazzamdür ve lüks yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma fiillemi saf alevli çakmaklarla, beş on dönem alabilir. Bu süre size vakit kaybı üzere çekmeceükebilir amma puro sabır ve iş lüzum. 5- İyi Yandığını Arama Etme Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma fiilleminden sonrasında aynasız çevirip suratünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya belli belirsizçe hava üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm bacak kıpkırmızı ise yakma fiillemini temeları ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yöreı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm bacak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu munsapınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü önemsiz dem henüz çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış fasıl da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yavaşçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz kucakime müheyya. Evet ya siz müheyya mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıtoprak çıtoprak kucakilmeli. Alacağınız her dem arasında en azından 40 saniye aylamak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara üzere kucakmeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı kucakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yalnız hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı kucakmeye devam ederseniz, puro o kadar şiddetlilaşır ki hiç kucakilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Kötü belli belirsizçe ağıza doldurulur ve kâm müşteriların dumanla uyarılmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az dikkat gösterdiğinizin bir fiilaretidir. Sönen puronun küllerini sıkı temizleyin. Bunun kucakin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkı temizlediğinizden emniyetli olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim kucaktiğim Toscanello kucakin tekrar yakma sıkıntı örgütleme etmez. Fakat ülke özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda dokunaklılık hissedeceğinizi belirtmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta henüz uzun bir süre dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve mutlak şgeri olan 2 şart şurtı mealız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın düzlemın sıcaklık ayarıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız düzlem sıcaklığının 16 ila 18 perese arasında olduğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Aile ortamında bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden düzlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzum yoktur. Lakin elbette şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız düzlemını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek sıkıntı ile muhaliflaşmazsınız. Saklama düzlemı sıcaklığında mahiyet sıkıntı düzlemın antipatik değil lüks har olmasıdır. Çünkü hıfız düzlemı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile muhaliflaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise hıfız düzlemının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet lüks kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Kuşkusuz rutubet hıfız düzlemı sıcaklığına için varyasyon gösterecektir ve bu yüzden de hıfız düzlemı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir hava geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta hava geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız düzlemının hava geçirmemesi ve buna sargılı olarak da kutu kucakindeki rutubet ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak kucakin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı katkısızlayacak mutlak hava geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En yeğin humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları mutlak hava geçirmedikleri kucakin öteki rakiplerine oylumlu ayrım atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.