Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, derunanlayışiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar temelli size özeldir. Ancak tekrar de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç gözcü var! 1- Puro Seçimi Ben bu makalemda hasetn her saatinde derunmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Etme Defa imalı Karayip purolarda derunmeden önce nemliliğini denetleme eylemek gerekir. Bu Toscanello derunin muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı rutubet oranlarında derunmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da sınama canipılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim hayati bir kaide var. Puro sadece yalnız sadece kokusuz kızdırmale yakılır! Puro her mevsim ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kadar belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rabıta ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde doğru. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken şule puroya direk bağlantı etmemelidir. Ateşli maviliği purodan az buçuk ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cihetı alya döndüğünde kızartma anlayışlemini mirardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 kadar eğimle, aleve tam bağlantı etmeyecek şekilde tutun. Bu anlayışlemi yaparken tüm ayak tabanığın tay yanması gerektiği derunin puroyu aynı zamanda kararlı bir şekilde 360 kadar döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara bakılırsa az buçuk daha uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu tempo çakmaklar çok üstelikdür ve ziyade doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma anlayışlemi katıksız alevli çakmaklarla, az buçuk mevsim alabilir. Bu süre size çağ kaybı kadar kaynakükebilir yalnız puro dayanç ve iş gerek. 5- İyi Yandığını Kontrolör Etme Şimdi puroyu ne yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma anlayışleminden sonra zıt çevirip çehreünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya belli belirsizçe hava üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm bacak kıpkırmızı ise yakma anlayışlemini mirarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her cihetı tam yanmamışsa, yani tüm bacak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu dudakınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki önemsiz nefes daha çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış kısım da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Ferahçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz derunime hazır. Peki ya siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıtoprak çıtoprak derunilmeli. Alacağınız her nefes beyninde en azcaından 40 saniye eğlenmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kadar derunmeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı derunimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da çabucak hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı derunmeye devam ederseniz, puro o derece ızdıraplaşır ki hiç derunilemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Yaman belli belirsizçe ağıza doldurulur ve lezzet azrailların dumanla tembihlmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca rabıta gösterdiğinizin bir anlayışaretidir. Sönen puronun küllerini evire çevire temizleyin. Bunun derunin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri evire çevire temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim deruntiğim Toscanello derunin tekrar yakma problem oluşum etmez. Ancak ahali imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda meraret hissedeceğinizi açıklamak isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 yıl ayrıca daha uzun bir süre birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve nasıl şgeri olan 2 kaideı valörız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın ortamın hararet ayarıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız ortam sıcaklığının 16 ila 18 kadar beyninde başüstüneğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Sülale içinde bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden ortam sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza ister yoktur. Ancak zahir eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza ortamını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek problem ile önlaşmazsınız. Saklama ortamı sıcaklığında mahiyet problem ortamın ilgisiz değil ziyade har olmasıdır. Çünkü muhafaza ortamı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile önlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise muhafaza ortamının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer ziyade kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl rutubet muhafaza ortamı sıcaklığına bakılırsa değişim gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza ortamı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir hava geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca hava geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza ortamının hava geçirmemesi ve buna bağlı olarak da kutu derunindeki rutubet ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak derunin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı katkısızlayacak nasıl hava geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En yerinde humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları nasıl hava geçirmedikleri derunin öteki rakiplerine muhteşem ayırt atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.