Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, sinealışverişiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar büsbütün size özeldir. Fakat yine de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç puan var! 1- Puro Seçimi Ben bu tasarmda günün her saatinde sinemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize için, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Ika Il konstrüksiyonı Karayip purolarda sinemeden önce nemliliğini kontrolör eylemek gerekir. Bu Toscanello sinein uygulanan değil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı rutubet oranlarında sinemeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da deneyim huzurılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim dirimsel bir nizam var. Puro sadece lakin sadece kokusuz odle yakılır! Puro her gün evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kadar işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rabıta ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde benzeyen. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken alev puroya düver dokunma etmemelidir. Ateşli maviliği purodan bir zaman uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yönı kırmızıya döndüğünde kızartma alışverişlemini kelleardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 basamak eğimle, aleve tam dokunma etmeyecek şekilde tutun. Bu alışverişlemi yaparken tüm tabanğın bedel yanması gerektiği sinein puroyu aynı zamanda rabıtalı bir şekilde 360 basamak döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara için bir zaman henüz uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu yol çakmaklar çok üstelikdür ve okkalı benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma alışverişlemi doğal alevli çakmaklarla, bir zaman gün alabilir. Bu süre size vakit kaybı kadar boşlukükebilir lakin puro dayanç ve çalışma icap. 5- İyi Yandığını Muayene Ika Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma alışverişleminden sonra elverişsiz çevirip suratünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yavaşçe keyif üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm basamak kıpkırmızı ise yakma alışverişlemini kellearı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yönı tam yanmamışsa, kısaca tüm basamak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kavşakınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ufak tefek dem henüz çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış pare da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yavaşçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz sineime amade. Peki evet siz amade mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz sineilmeli. Alacağınız her dem beyninde en azcaından 40 saniye beklemek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kadar sinemeye çalışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı sineimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hemen hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı sinemeye devam ederseniz, puro o denli kırıcılaşır ki hiç sineilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Esrar yavaşçe ağıza doldurulur ve lezzet kameraların dumanla tembihlmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca rabıta gösterdiğinizin bir alışverişaretidir. Sönen puronun küllerini pir temizleyin. Bunun sinein kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pir temizlediğinizden emniyetli olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim sinetiğim Toscanello sinein yeni baştan yakma problem oluşum etmez. Fakat sahiplik konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda yaslılık hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 sene hatta henüz uzun bir süre de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve mutlak şart olan 2 nizamı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın alev dereceıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 basamak beyninde evetğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Aile ortamında bu sıcaklığı yakalamanız epey zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza ister yoktur. Ama zahir eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama havaını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir problem ile zıtlaşmazsınız. Saklama havaı sıcaklığında gerçeklik problem havaın dargın değil okkalı hamam olmasıdır. Çünkü saklama havaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile zıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise saklama havaının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer okkalı kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Lacerem rutubet saklama havaı sıcaklığına için mübadele gösterecektir ve bu yüzden de saklama havaı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir keyif geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta keyif geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama havaının keyif geçirmemesi ve buna destelı olarak da kutu sineindeki rutubet ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak sinein anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı katkısızlayacak mutlak keyif geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En hayırlı humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları mutlak keyif geçirmedikleri sinein özge rakiplerine makro nüans atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.